۱۲ وظیفه اصلی مدیر پروژه :

در این پست به ۱۲ وظیفه ی اصلی یک مدیر پروژه حرفه ای خواهیم پرداخت. مدیر پروژه ای که مثل یک پدر دلسوز بالای سر فرزند ( سازه ی تحت نظر) خودش هست و همه چی رو تحت کنترل داره.

با توجه به حجم پروژه ، شرح وظایف مدیر پروژه متفاوت می باشد. در پروژه های کوچک ، مدیر پروژه میتواند سرپرست کارگاه هم باشد. ولی در پروژه های بزرگ، مسئولیت ها بیشتر تقسیم می شود و مدیر پروژه فقط به مدیریت پروژه باید بپردازد.

وظایف مدیر پروژه چیست؟

۱- حضور مداوم در پروژه بصورت فیزیکی(علاوه ارتباط تلفنی) و قرارگرفتن در جریان کارها از طریق دریافت گزارش مستمر از رئیس کارگاه و سایر مسئولین مربوطه

۲- کنترل مداوم برنامه زمان بندی پروژه

٣- هماهنگی عملیات اجرایی و مشاوره دائم با رئیس کارگاه

۴- ایجاد هماهنگی بین مسئولین پروژه ( دفتر مرکزی پیمانکار، کارفرما، مهندسین مشاور، دستگاه نظارت

۵- آگاهی کامل از وضعیت کارفرما از نظر مالی و همکاری مستمر با او

۶- کنترل سود و زیان پروژه و پیگیری وضع مالی بطوریکه پروژه هرگز با مشکل مالی مواجه نشود. مثلا پیگیر پیش پرداخت و صورت وضعیت ها باشد.

۷- پیگیری بیمه های مختلف کارگاهی

۸- شرکت در جلسات کارگاه و آگاهی کامل از وضع پروژه

۹- برنامه ریزی و پیگیری تشریفات پروژه و تنظیم برنامه های بازدیدی از طرف کارفرما ، مهندسین مشاور ، مسئولین بالادست و…

۱۰-معرفی و تبلیغ حسن اجرای پروژه بصورت منصفانه و جلب اعتماد کارفرما و مهندسین مشاور

۱۱-مدیریت کیفیت پروژه ( اطمینان حاصل کند هرکس کارش را در نهایت کیفیت انجام می دهد)

۱۲- مدیریت قرارداد ( اطمینان حاصل کند که تمامی مقررات قرارداد با هم همخوانی دارند و به درستی اجرا می شوند.

 

امیدواریم در این پست به خوبی به پاسخ این سوال که “وظایف مدیر پروژه چیست؟ ” رسیده باشید. و حالا برای مشاهده آموزش های بیشتر و به روزتر حتما پیج آکادمی سیستان پی در اینستاگرام را دنبال کنید و از محتوای رایگان آن جهت ارتقا دانش مهندسی و کسب آمادگی لازم برای آزمون نظام مهندسی استفاده نمایید.

و اما پیشنهاد آخر : وقت خود را با بی نظمی تلف نکنید و دنبال آزمون و خطا نباشید. با مهندس راز یک بار برای همیشه در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید و قبولی خود را تضمین کنید. گواه این ادعا قبولی بالای ۹۰ درصد داوطلبین ما در آزمون گذشته است. با کمک مهندس راز تمام مفاهیم کتب مقررات ملی ساختمان را مانند همین پست ” تعداد طبقات مجاز ساختمان ” یاد خواهید گرفت و با برگزاری آزمون های منظم و بررسی سوالات مناسب جهت آمادگی آزمون نظام مهندسی روی تمام مباحث مسلط می‌شوید و دیگر جای هیچگونه نگرانی باقی نخواهد ماند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *