منظور از میان طبقه چیست؟
در بحث میان طبقه ۳ تا نکته بسیار مهم و حائز اهمیت داریم که من جمع بندی این ۳ تا نکته رو در قالب یک پیام یا در قالب یک موضوع به شما آموزش میدم که هر تستی (نمونه سوالات آزمون نظام مهندسی)
که برای شما مطرح شد نیاز نباشه که چندین کتاب یا چندین صفحه رو ورق بزنید تا اون تست رو بتونید تحلیل کنید.
میان طبقه یا نیم طبقه :
(رفقای ما در شهرداری بهش نیم طبقه هم میگن.)
دوستان توی الزامات شهرداری همینجور که توی تصویر موجود در فیلم مشاهده میکنید در قسمت پایین که اون آقا رو میبینید که ایستاده یک طبقه داریم که پله میخوره و میره بالا و اونجا یک سقف ایجاد شده که به اون بخش میگیم میان طبقه البته در شرایطی که اون سه تا الزامی که به شما گفتم رو رعایت کرده باشه.
الزام شماره یک:
- مطابق بند ۲۲-۲-۴ مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان طبقه ای که تراز کف آن بین هر یک از طبقات اصلی ساختمان به گونه ای قرار دارد که از فضای زیر آن که قابل تصرف است دسترسی دارد و مساحت آن مطابق مقررات، نسبتی کوچکتر از مساحت فضای زیر آن است.
- ببینید مساحت این قسمت ، این قسمتی که هاشور میزنم (داخل فیلم) باید یک سوم مساحت طبقه زیرین خود این قسمتی که هاشور زدم کمتر باشه که بهش بگیم میان طبقه. فرضا مساحت این قسمت پایین رو با A انگلیسی نشون بدیم و مساحت قسمت بالا رو با B نشون بدیم مساحت B باید کمتر مساوی یک سوم A باشه فرضا تو آزمون به ما میگه مساحت قسمت A ما ۳۰ متر مربع این قسمت میان طبقه ما و سقف ما دیگ مساحتش از ۱۰ متر مربع نباید بیشتر باشه.
الزام شماره دو : ارتفاع میان طبقه
مطابق بند ۴-۵-۲-۲-۵ مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان در صورت تعبیه ی میان طبقه در فضای اقامتی به عنوان بخشی از آن فضا، ارتفاع قسمت بالا و پائین آن باید به ترتیب حداقل ۲/۱ و ۲/۴ متر باشد.
الزام شماره سه: ایمنی و جان پناه
مطابق مقررات ملی ساختمان در کنار این نیم طبقه باید نرده حفاظ هایی داشته باشید به ارتفاع حداقل ۱ متر
اگر هر سه الزام رعایت شد به طبقه مدنظر میان طبقه یا نیم طبقه میگیم.
خب امیدوارم که این آموزش هم مفید بوده باشه و پاسخ سوال منظور از میان طبقه چیست؟ رو گرفته باشید. تمامی آموزش های آکادمی سیستان پی کاملا مصور هست مشابه همین آموزشی که الان مشاهده کردیم، یعنی سعی میکنیم که آموزش ها رو به صورت تصویری و فیلم محور با عکس هایی ترجیحا سه بعدی به داوطلبین خودمون آموزش بدیم تا درک اون برای داوطلب ساده و راحت بشه و در مجموع بتونه هم توی آزمون نظام مهندسی ( ثبت نام آزمون نظام مهندسی ) موفق به کسب نمره قبولی بشه و هم در آینده که قرارِ بر اساس این کتاب ها، کار نظارت و اجرا انجام بده به عنوان مهندس خبره و متخصص به بازار کار ورود کنه.
بدون دیدگاه