تعداد طبقات مجاز ساختمان با توجه به عرض گذر

مهندس توی کوچه ما چندطبقه میشه ساخت؟ مهندس میخوام ملک بگیرم و بسازم، کجا بگیرم؟ این فقط دو نمونه سوالی هست که توی جواب دادن بهش به عنوان یه مهندس حتما باید حواسمون به تعداد طبقات مجازی که میشه ساخت باشه. حالا بریم و ببینیم با توجه به عرض گذر چه تعداد طبقاتی برای ساخت مجاز هست.

 

تعداد طبقات مجاز به عرض خیابانی که ساختمان در آن واقع شده بستگی دارد.

طبق اصول و ضوابط طراحی و محاسبات، تعداد طبقات مجاز در کوچه ها و خیابان های مختلف به این شرح می باشد:

اگر عرض کوچه کمتر از ۶ متر باشد:

۲ طبقه مجاز است و این ساختمان میتواند زیر زمین هم داشته باشد.

اگر عرض کوچه ۶ الی ۸ متر باشد:

۳ طبقه به همراه زیرزمین یا ۲ طبقه روی پایلوت.

اگر عرض کوچه بین ۸ تا ۱۰ متر باشد:

۴ طبقه به همراه زیرزمین یا ۳طبقه روی پایلوت.

اگر عرض کوچه بین ۱۰ تا ۱۲ متر باشد:

۵ طبقه به همراه زیرزمین یا ۴ طبقه روی پایلوت، طبق (تبصره ۱۵)  صاحب ملک میتواند از آسانسور با پله برقی در ساختانش استفاده نماید.

تعداد طبقات مجاز به عرض خیابانی که ساختمان در آن واقع شده بستگی دارد.

در پایان توصیه می کنیم برای مشاهده آموزش های بیشتر و به روزتر حتما پیج آکادمی سیستان پی در اینستاگرام را دنبال کنید و از محتوای رایگان آن جهت ارتقا دانش مهندسی و کسب آمادگی لازم برای آزمون نظام مهندسی استفاده نمایید.

و اما پیشنهاد آخر : وقت خود را با بی نظمی تلف نکنید و دنبال آزمون و خطا نباشید. با مهندس راز یک بار برای همیشه در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید و قبولی خود را تضمین کنید. گواه این ادعا قبولی بالای ۹۰ درصد داوطلبین ما در آزمون گذشته است. با کمک مهندس راز تمام مفاهیم کتب مقررات ملی ساختمان را مانند همین پست ” تعداد طبقات مجاز ساختمان ” یاد خواهید گرفت و با برگزاری آزمون های منظم و بررسی سوالات مناسب جهت آمادگی آزمون نظام مهندسی روی تمام مباحث مسلط می‌شوید و دیگر جای هیچگونه نگرانی باقی نخواهد ماند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *