کنترل ارتفاع دودکش:
ارتفاع صحیح ( ارتفاع مجاز دودکش ) از نظر دفتر مقررات ملی ساختمان چه ارتفاعی است؟ موانع در چه شعاعی برای کنترل ارتفاع حائز اهمیت می شوند و باید به آن ها توجه کنیم؟ چرا دودکش ها باید ارتفاعی بالاتر از جان پناه داشته باشند؟ این ارتفاع چقدر خواهد بود؟ در این پست به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
در رابطه با کنترل ارتفاع باید بدونیم که :
دودکش از کف باید به ارتفاع ۱ متر بیاد بالا و این در صورتیه که در شعاع ۳ متری دودکش هیچ مانعی نباشه! ولی زمانی که دودکش به دیوار جان پناه نزدیک هست از سر دیوار جان پناه،باید دودکش ۶۰ سانتی متر بره بالاتر و اگه به عنوان مثال ارتفاع جان پناه ساختمان ما ۲ متر باشه و ۶۰ سانتی متر بریم بالاتر پس ارتفاع دودکش ۲ متر و ۶۰ سانتی متر خواهد بود.
و در صورتی که ارتفاع جان پناه ۱ متر باشه، ارتفاع مجاز ۱ متر و ۶۰ سانت میشه.
این موضوع رو حتما رعایت کنید چون وقتی که باد بیاد باعث میشه دوده هایی که از دودکش و یا دودی که از دودکش میاد رو با خودش حرکت بده و جا به جا کنه و اگر دودکش پایین تر از جان پناه باشه دود میاد بالا و تبدیل به دوده میشه و دوباره برمیگرده درون منزل.
برای این که این موضوع رو کاملا درک کنین حتما ویدیوی ابتدای صفحه رو مشاهده کنید.
در پایان توصیه می کنیم برای مشاهده آموزش های بیشتر و به روزتر حتما پیج آکادمی سیستان پی در اینستاگرام را دنبال کنید و از محتوای رایگان آن جهت ارتقا دانش مهندسی و کسب آمادگی لازم برای آزمون نظام مهندسی استفاده نمایید.
و اما پیشنهاد آخر : وقت خود را با بی نظمی تلف نکنید و دنبال آزمون و خطا نباشید. با مهندس راز یک بار برای همیشه در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید و قبولی خود را تضمین کنید.
بدون دیدگاه